DIRECT CONTACT? 075 670 3212

Domotica-systeem voor Nieuwbouw en Renovatie woningen.

Al meer dan een eeuw hebben we elektriciteit in onze woning. Het is de hoogste tijd dat we deze eindelijk ook op een eenvoudige, intelligente wijze gebruiken voor toepassingen die onze woon- en levenskwaliteit rechtstreeks ten goed komen. Verrijk uw leven door om te schakelen.

Met digitalSTROM kunt u zelf betoverende lichtscènes creëren in iedere ruimte, zorgen voor meer veiligheid en efficiëntie of uw hele huis op afstand bedienen, bijvoorbeeld vanaf uw vakantieadres. Om dat te bereiken verenigt digitalSTROM uw lampen en elektrische apparaten tot een intelligent netwerk simpelweg via uw bestaande stroomleidingen, zodat er uiterlijk niets verandert in uw huis. Vervolgens bedient u de gewenste digitalSTROM-toepassingen op praktische wijze met uw oude vertrouwde schakelaars die u nu echter een heel nieuwe dimensie van comfort bieden.

U bepaalt op elk moment zelf, welke mogelijkheden digitalSTROM u biedt. De toepassingen zijn daarbij praktisch onbeperkt uitbreidbaar: met digitalSTROM in huis bent u vandaag al voorbereid op de toekomst. Als digitalSTROM-gebruiker wordt u automatisch van updates voorzien en geïnformeerd over nieuwe functies. Geniet dus gewoon van het goede gevoel, dat u met digitalSTROM optimaal op alles voorbereid bent.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en toepassingen? U kunt uw vragen telefonisch of per e-mailen stellen.

Klein maar fijn – Door de extreme miniaturisatie van de digitalSTROM-componenten passen de kleine, voordelige en intelligente modules achter elke lichtschakelaar en elke lamp.

Snel en netjes – DigitalSTROM kan zonder veel moeite overal en vooral snel en onzichtbaar worden geïnstalleerd. In een mum van tijd is alles klaar voor gebruik.

Mobiel – Als u wilt, kunt u zelfs verhuizen mét uw hele digitalSTROM-installatie. Alle componenten kunnen eenvoudig worden verwijderd en op een andere plek opnieuw worden geïnstalleerd.

“In een handomdraai wordt uw lichtschakelaar een intelligente schakelaar.”

BACK