DIRECT CONTACT? 075 670 3212

INSTACOM installeert Circulair en Duurzaam ABN AMRO kantoorpand te Amstelveen.

Bij de bouw van het nieuwe kantoor van de ABN AMRO Bank in het Stadshart van Amstelveen levert Instacom Elektro-Telematica een belangrijke bijdrage aan de circulaire- en duurzaamheidambities van deze bank.

Het drie verdiepingen tellende kantoorpand zal worden uitgerust met duurzame LED-verlichting. Een geadresseerd lichtsysteem met scenes, bewegingsmelders en daglichtregeling, beperkt het energieverbruik. De directievoering van dit project is in handen van Koppes Bouwkunde uit Heerhugowaard. De oplevering van dit prestigieuze project staat voor medio april.

Grondstoffen behouden hun waarde. Het concretiseren van circulariteit is één van de grootste uitdagingen van de verdere verduurzaming van de Nederlandse gebouwde omgeving. In de bouw wordt circulariteit beschouwd als the next step in duurzaamheid. Op weg naar een duurzame wereld hebben we inmiddels een flinke eerste stap gezet richting energieneutraliteit. Maar de race naar een volledig duurzame samenleving is nog lang niet gelopen. Sterker nog, om de bezemwagen voor te blijven is het hoog tijd voor de volgende stap: Circulair Bouwen!

BACK