DIRECT CONTACT? 075 670 3212

INSTACOM rondt technische renovatie de Gastenburgh af

Drie maanden geleden is opvang de Gastenburgh van het Leger des Heils feestelijk heropend. Wij verzorgden voor deze dag- en nachtopvang in het centrum van Amsterdam de volledige technische renovatie. In een periode van acht maanden heeft het team van Instacom zorg gedragen voor een toekomstbestendige technische installatie.

De binnenkant van het historische pand van de opvang werd volledig gestript en opnieuw ingedeeld door de bouwkundig aannemer. Vervolgens hebben wij het pand voorzien van een nieuwe elektrotechnische installatie, nood- en vluchtwegsignaleringssysteem, duurzame LED-verlichting en een gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Daarnaast heeft Instacom de installaties voor ICT, CCTV-camera’s en de toegangscontrole verzorgd. Ten slotte hebben wij de voorzieningen voor de werktuigbouwkundige installaties, de liften, het SALTO toegangscontrolesysteem en de presentatieapparatuur gerealiseerd.

Wij hebben het project conform planning op kunnen leveren zodat de bewoners er weer tijdig terecht konden. Dagelijks maken circa 70 dak- en thuislozen gebruik van het gerenoveerde pand. De feestelijke opening werd vorige maand verricht door wethouder Eric van der Burg van de Gemeente Amsterdam, samen met twee bewoners. We kijken terug op een geslaagd project. De samenwerking tussen de opdrachtgever Leger des Heils, de bouwkundig aannemer JC Nieuwenhuizen en de werktuigbouwkundig installateur Van der Wal verliep uitstekend. Instacom verzorgt al jaren het onderhoud in verschillende complexen van het Leger des Heils en is daardoor goed bekend met de wensen van de opdrachtgever. Op naar het volgende project!

BACK