DIRECT CONTACT? 075 670 3212

ICT-ERKENNINGEN

ICT-erkenningen

Onze opdrachtgevers willen de zekerheid dat de geïnstalleerde bekabelinginstallatie voldoet aan de vastgestelde normen. Een data-infrastructuur dient gegarandeerd een afgesproken levensduur te halen waarbij alle dataprotocollen zullen blijven functioneren. R&M is een Zwitserse fabrikant van innovatieve bekabelingconcepten. Al meer dan 40 jaar levert R&M excellente bekabelingoplossingen voor marktsegmenten als gebouwinfrastructuur, telecomoperators en de industrie in 50 verschillende landen.

Extra functionaliteit voor de eindgebruiker en een eenvoudige montage voor de installateur staan hierbij altijd centraal. R&M onderscheidt zich hierbij van alle andere datasystemen. Beveiligingen om de continuïteit van de verbinding te waarborgen, bescherming tegen vocht en vuil zijn opties die op ieder gewenst moment aan het systeem kunnen worden toegevoegd.
Productierobots vervaardigen met Zwitserse precisie de producten volautomatisch conform de hoogste kwaliteit. Op deze wijze levert R&M de meest betrouwbare bekabelingsystemen tegen een concurrerende prijs.

BACK