DIRECT CONTACT? 075 670 3212

WIE ZIJN WIJ

Instacom is uw betrouwbare partner op het gebied van onder meer vakkundige elektrotechniek,(brand)- beveiligingsinstallaties, energiebesparende middelen, telefonie/datanetwerken en het onderhoud/beheer hiervan.

Wij leveren onze producten en diensten ten allen tijde met grote deskundigheid, accuratesse en een op maat gemaakt advies, waardoor wij een totaaloplossing voor al uw technische projecten kunnen bieden. Instacom levert hierbij niet alleen de techniek, maar brengt ook (duurzaam) comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving aan.

MISSIE EN VISIE

Onze organisatie streeft ernaar om mens, milieu en technologie optimaal te laten samenwerken. Om deze synergie te bereiken, staan wij voor een harmonieuze werkomgeving: een plezierige, betrouwbare en stimulerende werkplek met duidelijke afspraken tussen collega’s en opdrachtgevers. Wij trainen onze medewerkers bovendien om verantwoord met materialen, bedrijfsmiddelen en energie om te gaan in een veilige werksituatie. Ons bedrijf is dan ook VCA** gecertificeerd en al onze medewerkers VCA** gediplomeerd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Onze bedrijfsvoering is er tevens scherp op gericht om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). Wij scheiden ons afval en zorgen voor een verantwoorde afvoer hiervan door gecertificeerde instanties of overheden. Onze machines worden zeer nauwkeurig onderhouden en in het geval van een defect repareren wij direct. Al onze gereedschappen, machines en materieel worden op basis van de NEN 3140 ontworpen en gekeurd. Indien iets toe is aan vervanging, beoordelen wij dat op basis van de werking, mechanische sterkte én het energieverbruik.

Duurzaam ondernemen
Binnen ons bedrijf passen wij duurzaamheid toe in de breedste zin van het woord: in verband met het milieu, in het aanbod van onze producten/diensten, met betrekking tot onze relaties met leveranciers en opdrachtgevers én met het oog op onze eigen medewerkers. Instacom moet een bedrijf zijn waar je prettig werkt en waar je graag mee samenwerkt.

Kwaliteit voorop
Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en onze medewerkers continu (bij) te scholen kunnen wij de best mogelijke kwaliteit leveren. Bovendien keuren wij ook regelmatig uw installaties volgens de laatst geldende wettelijke regels en normen die door overheden en verzekeraars zijn voorgeschreven. Door met Instacom samen te werken, verzekert u zich van de meest optimale oplossing voor uw situatie. Wij zetten die extra stap: Instacom gaat verder. Verder in veiligheid, verder in duurzame oplossingen en verder in onze dienstverlening.

BACK