DIRECT CONTACT? 075 670 3212

ELEKTROTECHNISCHE BOUWPARTNER

Instacom is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van alle mogelijke elektrotechnische oplossingen. Een basisinstallatie volgens de laatst geldende normen of de meest vooruitstrevende, energiebesparende en op comfort gerichte elektrische installatie: wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Renovatieprojecten
Bovendien werkt Instacom veel samen met woningcorporaties en aannemers om de elektrotechniek voor renovatieprojecten te realiseren. Met onze kennis en specialisatie voldoen deze oudere woningen weer aan de veiligheid, het comfort en de (digitale) mogelijkheden van het moderne wonen, waarbij het karakter en de authenticiteit behouden blijft.

VAN ONTWERP TOT UITVOERING

Instacom werkt samen met aannemers, architecten, adviseurs en projectontwikkelaars. Hoe deze samenwerking er precies uitziet, is volledig afhankelijk van het project. Onze adviseurs gebruiken uw uitgangspunten en wensen om een op maat gemaakt projectplan op te stellen. Alle werkzaamheden worden op locatie uitgevoerd, waarbij Instacom tevens zorgt voor eventuele ontwerpen, uitvoering, oplevering, certificering en accurate nazorg van het project.

BACK