DIRECT CONTACT? 075 670 3212

ONZE PARTNERS EN KLANTEN

Instacom werkt in heel Nederland en voor allerlei organisaties. Door een effectief partnerschap met ElektroNed zijn wij bovendien in staat om landelijke service te verlenen. Wij spelen in op de behoeftes van de klant en passen ons aan de aanrijtijden en reactie van de klanten aan.

Ons klantenbestand kenmerkt zich door een grote diversiteit in zowel de aard van hun werkzaamheden als de aard van hun wensen. Of het nu gaat om renovatiewerkzaamheden van woningen, installaties in kantoorpanden of specifieke industriële aanvragen: wij kunnen het aan.

Benieuwd naar onze klanten?
Op de pagina werkzaamheden vindt u een overzicht van onze recente projecten.

Samenwerkingen
Om u efficiënt, vakkundig en duurzaam van dienst te kunnen zijn, werkt onze organisatie nauw samen met samenwerkingspartners in onze branche.

Instacom is aangesloten bij:
– ElektroNed
– EcoNed
Techniek Nederland

ElektroNed

ElektroNed bestaat uit een veertigtal ElektroNed partners die samen beschikken over elke denkbare expertise op elektrotechnisch gebied. Het samenwerkingsverband tussen de partners biedt u alle mogelijke oplossingen als het gaat om automatisering, bekabeling, beveiliging, datacommunicatie, domotica, licht- en energievoorziening en telecommunicatie.
Voor kleine en grootschalige projecten, van A tot Z is de ElektroNed partner een deskundig aanspreekpunt. Een ElektroNed partner is een elektrotechnisch ondernemer in uw regio, snel en makkelijk te bereiken en aangesloten bij een landelijk opererend netwerk. Alle partners samen vormen al meer dan 20 jaar een sterk professioneel samenwerkingsverband.
Met meer dan 1.800 medewerkers staan de ElektroNed serviceafdelingen dag en nacht voor u klaar.

Bij ElektroNed profiteert u dus van de voordelen van een grote, landelijke organisatie – zoals jarenlange ervaring, de laatste productinnovaties en inkoopvoordeel – in combinatie met de efficiënte slagvaardigheid van een regionaal installatiebedrijf.

EcoNed

EcoNed is de duurzame tak van een veertigtal elektrotechnische installatiebedrijven (ElektroNed partners), die samen beschikken over alle denkbare expertise op het gebied van elektrotechniek. De EcoNed installateur biedt u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en biedt u oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie. Voor kleine en grootschalige projecten, van A tot Z is de EcoNed installateur een deskundig aanspreekpunt.

Waarom u kiest voor een EcoNed installateur:

 • Gerenommeerd bedrijf in de elektrotechniek met een lange historie en een zekere toekomst. Hierdoor zijn garanties voor de toekomst veiliggesteld.
 • Regionaal aanspreekbare partner met een focus op een langdurige klantrelatie.
 • De EcoNed installateurs staan garant voor een totaalpakket aan elektrotechnische diensten, zoals adviezen op het gebied van energiebesparing, levering, montage, installatie en onderhoud van zonnepanelen, systeemoptimalisatie, calculaties betreffende rendementen en terugverdientijden, overspanningsbeveiliging, bliksembeveiliging, IT-installatie en telefonie, inbraakbeveiliging, integratie met een slim netwerk en domotica, e-laadpalen, monitoring, decentrale opslag van energie en onderhoud.
 • We leveren alleen A-merkproducten samen met A-merkleveranciers.
 • We hebben altijd het meest actuele product tegen de meest concurrerende prijs, dus geen dump van overjarige producten.
 • Onze leveranciers maken gegarandeerd geen gebruik van kinderarbeid.
 • Ook alle overige arbeids-, milieu- en hygiënische omstandigheden worden regelmatig gecheckt en in orde bevonden door onze inspecteurs.
 • Onze producten dragen alle noodzakelijke certificaten voor de Europese markt.
 • We leveren de producten franco als pakket op het project.
 • We vragen geen vooruitbetaling, maar hanteren reguliere betalingstermijnen.
 • De productiegarantie van 25 jaar op de PV-panelen is herverzekerd bij een gerenommeerd Duits bedrijf, Munich RE. Van elk paneel zijn bovendien zogenaamde flashdata beschikbaar.
 • Door het landelijk dekkend netwerk van installateurs is er altijd een bij u in de buurt. Dat is vooral voor de nazorg van groot belang.
 • We werken volgens vastgestelde veiligheidsnormen.

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. Techniek Nederland ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland isTechniek Nederland een factor van betekenis. Zo is de organisatie continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

De Nederlandse installatiebranche is rijk geschakeerd. Installatiebedrijven zijn actief in de:

 • Woningbouw
 • Utiliteitsbouw
 • Industrie en
 • Infrastructurele sector

Techniek Nederland staat garant voor service, vakmanschap en kwaliteit voor de opdrachtgevers.

Onze partners

elektroned ElektroNed
Instacom is onderdeel van het landelijke samenwerkingsverband ElektroNed partners.
econed EcoNed
EcoNed is een onderdeel van ElektroNed en daarmee de gespecialiseerde partner van Instacom op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken.
enu E.Nu zaanstreek
Met E.Nu kiest u voor één loket met samenwerkende erkende vakbedrijven uit de eigen regio: EPA-adviseurs, installateurs, bouwbedrijven, glaszetters en isolatiebedrijven.
Techniek Nederland
Is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel.
Installq
Veilig, deskundig en met actuele kennis van zaken voert u opdrachten uit. Gecertificeerde installateurs maken voor u aantoonbaar het verschil.
knx KNX professionals Nederland
Instacom is gecertificeerd KNX-partner. KNX is een van de belangrijkste standaarden voor domotica-oplossingen. Lees hier meer…
opleidingsbedrijf-installatiewerk Opleidingsbedrijf InstallatieWerk
InstallatieWerk is de grootste praktijkopleider voor de installatiebranche in de regio. Instacom is als leerbedrijf aangesloten bij deze organisatie.
znstd Gemeente Zaanstad
Instacom is sinds 1992 gevestigd in de gemeente Zaanstad en verzorgt diverse dienstverleningen voor de gemeente.
streetplug Streetplug

Instacom levert niet alleen de techniek, maar brengt ook (duurzaam) comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving aan in de grond

philips Philips
Instacom werkt al jaren samen met de Nederlandse verlichting producent Philips. De hoogstaand kwaliteit, innovatieve oplossingen goede service en garantie zorgen er voor dat Philips al jarenlang een vaste en betrouwbare partner is van Instacom.
philips-led-expert Philips LED expert
De hoogstaande kwaliteit, innovatieve oplossingen, goede service en garantie zorgen ervoor dat de Nederlandse verlichtingsproducent Philips al jarenlang een vaste en betrouwbare partner is van Instacom.
rexel REXEL
Instacom neemt veel specialistische elektro technische producten af van Rexel.
technische-unie Technische Unie
Instacom neemt veel specialistische elektrotechnische producten af van de Technische Unie.
honywell Honeywell
Al jarenlang werkt Instacom met de kwalitatief hoogstaande en betrouwbare producten van Honeywell.
norifier Notifier
Honeywell Notifier is ons ‘huismerk’ brandmeldinstallatie. Notifier is wereldwijd een van de A-merken op het gebied van brandmeldinstallaties.
gira Gira
Gira biedt een breed productassortiment aan schakelmateriaal en installatieproducten.
vercoma Vercoma
Instacom werkt al sinds jaar en dag met de communicatiesystemen van Vercoma.
digistorm DigitalSTROM
De communicatiesystemen van DigitalSTROM heeft Instacom tevens in het assortiment.
BACK